Καλάθι

Εσάς σας απασχολεί πως μπορείτε να μάθετε να ζείτε καλύτερα;

Το πρώτο δωρεάν, διαδικτυακό event της εταιρείας, στις 24 Οκτωβρίου και ώρα 17:30

Εσάς σας απασχολεί πως μπορείτε να μάθετε να ζείτε καλύτερα;
Συντάκτης
Author
Ημ/νια δημοσίευσης
22 Σεπτεμβρίου 2022

Αισθάνεσθε ότι θέλετε να χτίσετε ψυχική ανθεκτικότητα και να βρείτε εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ζείτε πιο ουσιαστικά; Η νεοσύστατη εταιρεία Human Flourishing Movement (HFM) δημιουργεί προγράμματα και υπηρεσίες εφαρμοσμένης Θετικής Ψυχολογίας που αποσκοπούν στο να μας βοηθήσουν να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας! Απευθύνεται σε οργανισμούς αλλά και στον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά.

H Angele Παπαντωνίου, ιδρύτρια της HFM, και η ομάδα της σας προσκαλούν στο πρώτο δωρεάν, διαδικτυακό event της εταιρείας της, στις 24 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, σε μία ανοιχτή συζήτηση με τον πατέρα της Θετικής Ψυχολογίας, Martin Seligman, που για πρώτη φορά θα μιλήσει στο ελληνικό κοινό για την επιστήμη αυτή και την εφαρμογή της στην καθημερινή μας ζωή. Θα υπάρχει ζωντανή μετάφραση σε ελληνικά και αγγλικά καθ’ όλη την διάρκεια του event. Δηλώστε συμμετοχή σήμερα πατώντας σε αυτόν τον σύνδεσμο!

Ο καθηγητής Seligman, πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Ψυχολόγων, έχει ακαδημαϊκή έδρα στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας (UPENN) και είναι συγγραφέας πάνω από 350 άρθρων και 30 βιβλίων στο τομέα του.

Εγγραφή στο newsletter μας
Όλες οι τελευταίες ενημερώσεις και tips, ενδιαφέροντα άρθρα και αποκλειστικό περιεχόμενο στα εισερχόμενα σου με ένα κλικ.