Καλάθι

Yoga

Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης

Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης είναι Well-being mentor, NLP master coach, Ayurvedic lifestyle consultant και διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος mindfulness, διαλογισμού, και γιόγκα. Είναι γνωστός για την μοναδική του προσέγγιση, με την οποία καταφέρνει να εμπνέει τους ανθρώπους και να τους δίνει ώθηση για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες, βοηθά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη νοοτροπία τους, να ξεπεράσουν παράγοντες που εμποδίζουν την εξέλιξή τους, και να καλλιεργήσουν νέες δεξιότητες. Μέσα από την καθοδήγησή του καταφέρνουν να χτίσουν ψυχική ανθεκτικότητα, να ακολουθήσουν μέχρι τέλους αποτελεσματικές στρατηγικές επίτευξης στόχων, να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και παρακινημένοι, και να εξελιχθούν σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Η μέθοδός του είναι ολιστική. Συνδυάζει παραδοσιακές τεχνικές όπως το mindfulness και ο διαλογισμός, με σύγχρονες τεχνικές όπως ο νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός (NLP), η γνωσιακή θεραπεία με βάση το mindfulness (MBCT) και η Υπνοθεραπεία.

Προσφέρει συνεδρίες coaching σε άτομα, σε εταιρίες και σε οργανισμούς, καθώς επίσης και διαδραστικά workshops και σεμινάρια ευεξίας και well – being. Όλα τα προγράμματα που προσφέρει προσαρμόζονται πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες του ατόμου ή της εταιρίας.