Καλάθι

Σύμβουλος Υγείας

Γιούλη Ματσαμά

Η Γιούλη Ματσαμά είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διατροφή & Άσκηση στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Γεννήθηκε στην Ρόδο και σε ηλικία 10 ξεκίνησε στίβο και μπάσκετ όπου και συνέχισε μέχρι 23 ετών σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Τα τελευταία 15 χρόνια αφοσιώθηκε στην διδασκαλία της Yoga και είναι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga και Νutrition Coach.

Καταλαμβάνει τον τίτλο της HEALTH COACH από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα Heath Coaching και Business Training, σε εταιρείες ενώ πάντα παραμένει και μια αφοσιωμένη μητέρα. Το πάθος της είναι να εμπνέει και να παρακινεί τον κόσμο να αγαπήσει τον εαυτό του και να σέβεται το σπίτι που κατοικεί, που δεν είναι άλλο από το ίδιο του το σώμα. Αναγνωρίζει την μοναδικότητα του καθενός και σκοπεύει στην εξατομικευμένη καθοδήγηση σε επίπεδο ασκησιακό αλλά και διατροφικό.

Επιπρόσθετα είναι συνεργάτης της γνωστής αλυσίδας γυμναστηρίων «Holmes Place»τα τελευταία 10 χρόνια και κατέχει την θέση του Regional Nutrition Coordinator & Coach.

Έλενα Κολιού

Η Έλενα Κολιού, αρχικά αποφοίτησε από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΚΠΑ με κατεύθυνση «Ειδίκευση στην Ψυχική Υγεία» (με άριστα, βαθμός πτυχίου 9,2). Όσο σπούδαζε, την κέρδισε η επιστήμη της ψυχολογίας και αποφάσισε να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε αυτή. Έτσι, ολοκλήρωσε σπουδές στην Ψυχολογία στο Βρετανικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Θέλοντας να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις και μεγαλύτερη κατάρτιση, συνέχισε την εξειδίκευσή της στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του διετούς προγράμματος εκπαίδευσης σε  Δεξιότητες και Παρεμβάσεις Συστημικής Συμβουλευτικής, πιστοποιήθηκε ως Συστημική Σύμβουλος. Κατόπιν, προχώρησε και στην ολοκλήρωση του τετραετούς Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συστημική Θεραπεία και πιστοποιήθηκε ως Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια/ Οικογενειακή θεραπεύτρια. Προσφάτως, ολοκλήρωσε την επιμόρφωσή της στη Σχολική Ψυχολογία μέσα από ένα ετήσιο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από το 2011 έως σήμερα εργάζεται σε ιδιωτικό πλαίσιο παρέχοντας ατομικές συνεδρίες σε εφήβους και ενηλίκους, θεραπεία σε ζευγάρια και οικογένειες, όπως και συμβουλευτική γονέων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.